top of page

Group

Public·1 member

(((ВАТЦХ ОНЛИНЕ!))) Ференцварош Чукарички uživo 2022 21 септембар 2023

Appointed: Jun 7, 2022. Contract expires: -. 1/7. To staff overview. Groundhopping. Have you seen FK Cukaricki live? Register now. Table section Super liga ...

(ОНЛИНЕ!!!) ТСК Железничар Панчево uživo online 16 пре 5 дана — 2022-23 Primeira Liga, behind the established order of Benfica and Porto. Чукарички Ријека utakmice uživo 4 јул 2023 sep 2sep 2022. 18:35 ... (Спорт!) Манчестер Црвена звезда uživo prenos 2022 19/09 пре 2 дана — (Спорт!) Манчестер Црвена звезда uživo prenos 2022 19/09/2023 Prodaja karata za sve utakmice FK Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" ... [[[фудбал]]=] Железничар Панчево Чукарички uživo 3. 9. 2023. — [фудбал]]=] Железничар Панчево Чукарички uživo prenos 2022 4 септембар 2023 пре 6 сати — TV prenosi ; 03.09.2023, 19:30, Mladost - Spartak ... Stanković: Čukarički je pobedio Zvezdu, bićemo oprezni! Fudbalska legenda, Dejan Stanković, trenutno radi kao trener mađarskog Ferencvaroša, koji će sutra voditi u 1. kolu Lige Konferencija protiv Čukaričkog. Srpski stručnjak je itekako svestan opasnosti koja vreba od "brđana". Prvi susreti uoči grupe F, jedne od najkonkurentnijih u ovogodišnjem izdanju Lige Konferencija, počeće u 18. 45, a koplja će ukrstiti Ferencvaroš Dejana Stankovića i ambiciozni Čukarički, dok će u isto vreme svoju ovogodišnju evropsku "avanturu" započeti Fiorentina protiv Genka. Ekipa sa Banovog brda u susret sa mađarskim timom ulazi na krilima pobede protiv branioca titule u Superligi Srbije, Crvene zvezde od 2:1. Radili smo dobro u prethodne dve nedelje, upoznao sam se i sa igračkim i sa ljudskim kvalitetima ekipe i mogu da kažem da sam veoma zadovoljan. Ekipa je profesionalna i željna napredovanja- timskog i ličnog. Prezadovoljan sam igračkim kadrom koji imam na raspolaganju. Naš cilj je da se prođe grupa i da se dočeka proleće u Evropi, iako smo svesni da imamo veoma jake rivale - jasan je bio popularni Deki. Foto: Starsportphoto Dejan Stanković dok je predvodio Crvenu zvezdu Za kraj, osvrnuo se i na uspeh celokupnog srpskog fudbala, pošto naša zemlja po prvi put ima predstavnika u sva tri evropska takmičenja - Crvenu zvezdu u Ligi šampiona, TSC u Ligi Evrope i Čukarički u Ligi Konferencija. Nisam imao dovoljno vremena što se tiče pripremnog perioda. Bile su utakmice na tri dana i tek pred Zvezdu smo imali 15 dana. Radili smo i to je očigledno dalo rezultat za taj meč. Što se očekivanja tiče u domaćem prvenstvu, to je da izađemo u Evropu, a Lige konferencija da pokušamo da uzmemo što više bodova. Dejan Stanković je najavio da će se Fradi boriti za prva dva mesta u grupu, a Matić kaže da Čukarički nije poneo belu zastavu pred početak ovih izazova. - Voleo bih iskreno. Moramo da verujemo i idemo od meča do meča. To nije fraza. Dobro upoznat sa tim rezultatom je i strateg domaćih, Dejan Stanković, koji upozorava da nema lošeg tima koji može da pobedi crveno-bele. Foto: Tanjug/AP Dejan Stanković - poziva na oprez - Gledali smo utakmicu Čukaričkog protiv Zvezde, ekipa je igrala bez straha protiv mog bivšeg kluba, sa jasnim ciljem i planom. Čukarički je uz malo sreće, koja je veoma bitna u fudbalu, zasluženo pobedio Zvezdu i tako poslao jaku poruku i nama. avgusta i gostovanj... Čukarički - Crvena zvezda 2:1 (1:0)Strelci: 1:0 - Docić iz jedanaesterca u 24, 1:1 – Kraso iz jedanaesterca u 47, 2:1 - Adetunđi u 74. minutu. ČUKARIČKI: Samurović, Stevanović, Vranješ... Čukarički će posle reprezentativne pauze, u okviru sedmog kola Super lige Srbije, ugostiti ekipu Crvene zvezde (subota, 18, 05 časova, stadiona na Banovom brdu). Biće to duel timova koji predstavlja... Uroš Drezgić je potpisao ugovor sa Rubinom iz Kazanja, članom ruske Premijer lige. Sada već bivši štoper Čukaričkog obavezao se na vernost klubu iz Tatarstana na četiri godine. Drezgić je tako post... (ТЕЛЕВИЗИЈА УЖИВО) Бачка Топола Брага uživo prenos 15. 8. 2023. — Чукарички Ријека utakmice uživo 4 јул 2023 sep 2sep 2022. 18:35 Porto - Casa Pia 23:30 01:30 Chelsea - Nottingham Forest Crystal Palace ... Ferencvaros vs Cukaricki Live Scores 21. 9. 2022. — Get the latest Ferencvaros vs Cukaricki live score in the Group F from LiveScore.com. On to može da primeni u odnosu na profil igrača koje ima. Poznajem ga, pričao jesam sa nekim trenerima, ali da su mi dali neki recept, nisu. Igor Matić i Marko Docić, FOTO: FK Čukarički/MN Pres Iako nije imao mnogo vremena da radi sa ekipom nakon što je nasledio Dušana Kerkeza, nekadašnji kapiten Čukaričkog kaže da dobro poznaje ovu grupu. - Trenerima nikad dovoljno vremena u fudbalu. Dobro poznajem tim, dugo sam u klubu i dosta sam ih pratio. Poznajem igrače, ali gledati sa strane i biti unutra nije ista stvar. "Igramo protiv najvećeg kluba na ovim prostorima" Igor Matić veruje da Ferencvaroš može da doživi Zvezdinu sudbinu: Prva dva mesta? Verujemo... - Sportal"Idemo hrabro sa stavom i verom u sebe", poručio je između ostalog Igor Matić, šef stručnog štaba Čukaričkog, pred utakmicu prvog kola F grupe Lige konferencija (četvrtak, 18. 45 časova). Strateg kluba sa Banovog brda kazao je da se za ovakve mečeve živi, ali i da veruje da njegovi puleni mogu do pozitivnog ishoda u Budimpešti ukoliko izađu kao na susret kao protiv Crvene zvezde. Idemo hrabro sa stavom i verom u sebe. Ako budu bolji, naravno da ćemo pružiti ruku, ali ja verujem u svoje igrače i to da možemo da osvojimo bodove za srpski fudbal - rekao je na početku Igor Matić. Brđani su u Budimpeštu doputovali posle pobede nad Crvenom zvezdom i upravo su iz tog duela izvukli neke korisne stvari. Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča 13. 10. 2022. — Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21.00 u Budimpešti igraju meč četvrtog kola u grupi H u Ligi Evrope. Realno, tu je najveći mađarski klub, Fjorentina finalista Lige konferencija i Genk koji je ostao bez titule u poslednjem kolu. Svi su oni favoriti pre nas. Fudbal se igra 11 na 11 i moramo da verujemo u sebe. Ako ne verujemo mi, ne može niko drugi. Idemo od meča do meča, pa ćemo videti dokle možemo da doguramo. Ocenio je Matić i da ekipa nije upala u euforiju posle pobede nad Crvenom zvezdom. - Nismo, iskreno. Ako je vođa parade euforičan, onda su svi takvi. Nismo padali, verovali smo da posle kiše dolazi sunce. Pobedili smo veliku ekipu, ali sutra je nova utakmica, novi dan. Čukarički je bio nekompletan u reprezentativnoj pauzi koju je proveo na mini pripremama na Divčibarama. Između ostalog, šefu struke Igoru Matiću nedostajali su mladi reprezentativci Srbije, Luka Su... Fudbalski klub Čukarički obaveštava predstavnike medija da je otpočeo proces akreditovanja za meč sedmog kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde (subota, 18, 05 časova, stadion na B... - Svaka utakmica je za sebe. Normalno, u odnosu na rivala, došao im je novi trener i nismo videli mnogo utakmica koje je on vodio. Imali su jednu u kupu koja nije merilo jer je rival bio iz četvrte lige. Imamo dosta informacija, ne bih govorio o našem modelu igre. Ono što moramo da ponovimo iz duela sa Zvezdom, da izađemo hrabro, verujemo u sebe i znamo ko smo i šta smo. Jedino tako možemo da pravimo dobre rezultate i velike stvari. Kada je kadrovska situacija u pitanju, Matić ne može da računa na dvojicu igrača. IZ MERIDIANA STIŽU NAJVEĆE KVOTE NA SVETU IZ MERIDIANA STIŽU NAJVEĆE KVOTE NA SVETU – FERENCVAROŠ 1.60, ČUKARIČKI 1.65. MilosN. 19 jul 2022. 12:00. Preuzmi bonus i ispoštuj najjaču sportsku ponudu. - Istorijska utakmica za ovaj klub, ali to je motiv jer se za ovakve mečeve živi. Na ovakvom stadionu, najvećeg kluba na ovim prostorima, tima koji je u poslednjih pet godina osvojio pet trofeja. Jedno lepo i veliko iskustvo za nas. Moramo da budemo hrabri, odvažni, sa verom u sebe. Na poslednje četiri utakmice su postigli 23 gola. Ofanzivni su, timski su dobri i sigurno favorit, ali mi imamo svoje želje i ambicije. Nisu bez šansi u ovoj izuzetno jakoj grupi, a da li mogu da iznenade i stignu do prolaza dalje zavisi isključivo od njih samih - hvalio je rivala Stanković. Nekadašnji trener Sampdorije je zatim uporedio rad u okruženju koje zahteva osvajanje trofeja, naročito u domaćem prvenstvu, nakon što je sa italijanskom ekipom igrao "za živu glavu", to jest, borio se za opstanak u ligi. - Radio sam pre Sampdorije u Crvenoj zvezdi, znam kako je igrati za osvajanje titula i pehara i kako je kad si pod pritiskom, navikao sam na to. 1 day agoAleksandar Jović: Ču... Čukarički će u četvrtak od 18, 45 časova igrati prvi, istorijski meč u grupnoj fazi Lige konferencije, protiv mađarskog Ferencvaroša. Jedan fudbaler je ostavio dubok trag u oba kluba koja će biti na... 2 days agoAdetunđi: Dali smo p... Posle velike pobede protiv Crvene zvezde u derbiju sedmog kola Super lige Srbije šef struke Čukaričkog Igor Matić nije želeo da priča o pojedincima. Istakao je snagu kolektiva, posvećenost, veru u... Čukarički je na najbolji mogući način prekinuo niz bez pobede, trijumfom protiv Crvene zvezde u derbiju sedmog kola Super lige Srbije (2:1). Nisu se belo-crni radovali još od 6. Stanković: Čukarički je pobedom protiv Zvezde poslao пре 14 сати — Ferencvaroš i Čukarički igraju duel prvog kola grupne faze Lige Konferencija sutra, od 21 čas. EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE ... - Svi igrači sem Stefana Tomovića i Ze Marija su zdravi. Ima nas dovoljno, veliki je roster igrača. Što se tima tiče, videću. Velika je potrošnja bila protiv Crvene zvezde, to je bilo pre tri dana. Imam neke dileme neke. Dejana Stankovića dobro poznajem, dosta sam njegovih utakmica gledao, on ima neke ideje i model igre. Pocetna | FK Čukarički Fudbalski klub Čukarički, poznat kao Čukarički ili popularno Čuka, je srpski profesionalni fudbalski klub iz Beograda, preciznije sa Čukarice, koji trenutno ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• vdeleon9
    vdeleon9
bottom of page